Pretraži
Filters
Close

CATMANDOO

Catmandoo dobar osjećaj i kvaliteta od 1974.

 

Godine 1974. dva skijaša pustolova vratila su se kući iz Kathmandua u Nepalu. Na svojem putovanju shvatili su da im je u stalno promjenjivim vremenskim uvjetima potrebna funkcionalnija  i tehnološki učinkovitija odjeća. Po svom povratku odlučili su prihvatiti izazov i kreirati cijelu novu kolekciju napredne i zaštitne skijaške odjeće. U njihovoj inspiraciji Catmandoo je pronašao svoj stil i prepoznatljivost.

Catmandoo kolekcija se intenzivno razvijala tijekom 40 godina, a njezin se razvoj nastavlja i danas. Kolekciju proizvoda čine outdoor, skijanje, slobodno vrijeme i golf u tekstilu kao i kolekcija obuće za planinarenje i slobodno vrijeme te torbe i ruksaci.

Uz skandinavski dizajn Catmandoo je inspiriran također čistoćom i svjetlim tonovima skandinavske prirode. Filozofija branda je ponuditi komforne i kvalitetne proizvode.

 Od 2013. Catmandoo snažnije sudjeluje u finskom sportu na svjetskoj razini kao službeni dobavljač Finske Olimpijske reprezentacije. Catmandoo je također sponzor finske reprezentacije u slobodnom skijanju, čije je profesionalno iskustvo doprinijelo razvoju i dizajnu Catmandoo-ove ski kolekcije. Ljeti Catmandoo igra golf i ima vrlo uspješnu suradnju i partnerstvo s finskim nacionalnim golf savezom  i golf klubovima.

 

U 2014. pridružite nam se u proslavi četrdesete godišnjice Catmandoo-a – udobnost i kvaliteta već 40 godina.

Prikaz po stranici

Sixtus ski jacket 832102 3029

Description Men's Hydrolite 10K padded ski jacket for active use. Waterproof and windproof, lightly flexible material. Taped seams. Water-resistant zip in front, visible zips on both sides of the chest. Detachable hood, ventilated side seams, lycra wristband on sleeves, ski card pocket, and snow lock. Recco reflector. Material: 100% polyester.
€263,07

ROMY II JR

€72,25

Filter by:

Clear All
Min: €30 Max: €264
30 264
Proizvođači